Geachte klant,

Per 1 april 2024 gaan wij stoppen als haarwerkspecialist.

Erkend haarwerkspecialist

Salon Cresta is lid van ANKO sectie Haarwerken, deze Erkenningsregeling is opgesteld ter ondersteuning van leveranciers van haarwerken. Het doel is het geven van een richtlijn waaraan een
leverancier van haarwerken tenminste moet voldoen. Het voldoen aan deze richtlijn is een zekerheid naar onder meer klanten, en
zorgverzekeraars over de kwaliteit en service van leveranciers van haarwerken. Deze erkenningsregeling staat garant voor service, vakmanschap en het nastreven van een hoog kwaliteitsniveau.

                 .

Klachtenregeling
Wij zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC) te Den Haag. Heeft u een klacht of bent u niet tevreden over uw behandeling? Dan horen wij dat graag van u. Wij gaan zo spoedig mogelijk uw probleem oplossen. Heeft u desondanks toch het gevoel dat wij er niet genoeg aan hebben gedaan om uw probleem op te lossen, dan heeft u de mogelijkheid uw klacht neer te leggen bij de Geschillencommissie.

Service

Wij hebben in onze salon een speciaal ingerichte ruimte waar u terecht kunt voor informatie en uitgebreid advies over het aanschaffen van een haarwerk of pruik of haaraanvullingen/haarstukjes. Indien nodig komen wij bij u thuis of in het ziekenhuis. Ook kunnen wij het haarwerk bij u thuis of in het ziekenhuis leveren. Het haarwerk kunt u reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.
Voor onze klanten met een haarwerk zijn wij 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

Collectie

Wij leveren alle soorten haarwerken en maathaarwerken, zowel synthetisch als echt (Europees) haar, zowel machinaal als handgeknoopt. De kwaliteitsmerken worden door ons met zorg uitgezocht. Heeft u dun haar, of weinig tot geen haar bovenop, of kaalheid pleksgewijs (Alopecia)? Dan kan een deelstukje een passende oplossing zijn. Deze deelstukjes voor dames/heren hebben verschillende bevestigingsmogelijkheden op het haar of op de hoofdhuid.

 

Werkwijze

Werkwijze – Salon Cresta Winschoten
Wij raden u aan de volgende voorbereidingen te treffen alvorens u bij ons komt. Zorg dat u in het bezit bent van een verwijsbrief van uw huisarts of vanuit het ziekenhuis. Als u ten gevolge van chemotherapie een pruik/haarwerk nodig heeft maakt u dan een afspraak met ons voordat u met de kuur begint. Wij kunnen dan van uw eigen haarkleur en model uitgaan. Eventueel kunt u ook een foto doormailen met uw gewenste kapsel en kleur.Wij leveren confectie haarwerken binnen 2 dagen, tenzij anders aangegeven. Maathaarwerken leveren we binnen 12 weken, tenzij anders aangegeven. Het reserveren van een haarwerk kan van 3 tot maximaal 6 weken.

Kennismaking

Belt u ons voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek, dan kunt u altijd binnen 5 dagen bij ons terecht. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend en hieraan zijn geen kosten verbonden. Het gesprek vindt plaats in de speciale ruimte in onze salon, of naar wens bij u thuis of in het ziekenhuis. Centraal staan hierbij kennismaking en uw persoonlijke wensen.
Tevens kunnen wij voor u nakijken voor welk bedrag u bent verzekerd en wat de vergoeding voor het haarwerk/pruik zal zijn. Salon Cresta is gecertificeerd haarwerkleverancier en we hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij verzorgen uw declaratie graag voor u.

Tweede afspraak

Bij de tweede afspraak komt u het haarwerk/pruik passen en ophalen. Na het aanmeten van het haarwerk wordt het zo nodig geknipt en/of aangepast, totdat het volledig naar uw wens is. Tijdens deze afspraak krijgt u uitgebreid advies over het onderhoud van uw haarwerk maar ook over de verzorging van uw hoofdhuid.

Nazorg

Mensen die een chemotherapie ondergaan of haaruitval hebben door andere oorzaken (Alopecia, psoriasis enz.) en een haarwerk van Salon Cresta dragen, kunnen regelmatig een heerlijke hoofdhuidmassage bij ons krijgen, hieraan zijn geen kosten verbonden.Tevens knippen wij (geheel kosteloos) uw haar als het weer begint te groeien, zodat het niet onder het haarwerk uitkomt.